Visa Android aplikacija za transfer novca

Bez autora
Sep 30 2011

Evropski ogranak Vise odobrio je transfer novca sa smartphone modela sa instaliranim operativnim sistemom Android kompanije Google. Radi se o aplikaciji P2P (Person-to-Person) koja omogućava slanje novca sa smartphone modela svakom vlasniku Visa kartice u Evropi.Ova aplikacija je dostupna na engleskom jeziku i trenutno omogućava samo transfere vezane za evro. Potrebno je samo sa spiska odabrati primaoca novca, određen broj telefona ili broj Visa kartice i novac je poslat, a dodatna prednost je što primalac ne mora da bude korisnik usluge PTP da bi dobio novac.

Visa Android aplikacija za transfer novcaEvropski ogranak Vise odobrio je transfer novca sa smartphone modela sa instaliranim operativnim sistemom Android kompanije Google.

Radi se o aplikaciji P2P (Person-to-Person) koja omogućava slanje novca sa smartphone modela svakom vlasniku Visa kartice u Evropi, preneli su danas francuski elektronski mediji.

Ova aplikacija je dostupna na engleskom jeziku i trenutno omogućava samo transfere vezane za evro.

Potrebno je samo sa spiska odabrati primaoca novca, određen broj telefona ili broj Visa kartice i novac je poslat, a dodatna prednost je što primalac ne mora da bude korisnik usluge PTP da bi dobio novac.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik